• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Werkwijze

Betrokken, persoonlijk, lokaal

Martijn doet zijn eerste ervaring met zonne-energie op tijdens zijn studie in ’94. Daarna – als technisch adviseur in ontwikkelingsprogramma’s in Ethiopië en Mali – installeert hij stand-alone zonne-energie systemen. In 2003 start Martijn zijn renovatiebedrijf in de Achterhoek, dat zich vanaf 2007 geheel specialiseert in advies en installatie van zonne-energie systemen.

Per 2012 komt Margreet bij het bedrijf. Zij brengt ervaring in op organisatorisch en logistiek vlak. ‘Onze expertises vullen elkaar goed aan. Ik ben trots dat Margreet het bedrijf is komen versterken. Samen spelen we nog beter in op de mogelijkheden die de markt vraagt. Klanten waarderen ons als een betrokken, persoonlijke en lokale speler. We worden regelmatig Dé Zonne-energie Specialist van de Achterhoek’ genoemd, daar ben ik trots op’, zegt Martijn. Met onze klanten gaan we verder om renderende zonne-energie systemen te realiseren.

Martijn volgde in 2021 de nieuwe opleiding ‘SCIOS Scope 12 ter inspectie en onderhoud van zonnestroominstallaties’. Zo werken we continue volgens de hoogste normen van veiligheid. Zowel voor ons team en u, als onze klant, als voor de werking van het systeem, nu en op langere termijn.

SolarEdge heeft Zevenbergen Zonne-energie als eerste Nederlandse installateur uitgeroepen tot ‘Installer Plus’. Hiermee behoren we bij de beste 1% van Nederlandse installateurs van SolarEdge producten. Hier zijn we echt trots op.

Margreet Verheij en Martijn Zevenbergen – de betrokken eigenaren van Zevenbergen Zonne-energie

Maatschappelijk verantwoord & Duurzaam

Zevenbergen Zonne-energie werkt met een vast eigen team van lokale mannen, wat bijdraagt aan de kwaliteit, veiligheid & het werkplezier. Een mobiele kraan maakt de montage werk fysiek lichter en veiliger.

Zevenbergen Zonne-energie werkt vanuit een oud pand & nieuwe werkplaats dat z’n gehele stroomverbruik met zonnepanelen opwekt. Gasverbruik is minimaal door een combinatie van een zonneboiler, warmtepomp, houtkachels en infrarood verwarming. De isolatie is naar moderne maatstaven. De werkplaats is met lokale bedrijven gerealiseerd. Er is gewerkt met 2e hands- c.q. herbruikbaar materiaal. De 100 zonnepanelen op het dak wekken zoveel stroom op, dat onze bedrijfs-‘voetafdruk’ niet energie neutraal is, maar Energie Positief!

Vervoer is met elektrische auto’s & heftruck, die allicht met zonnestroom worden opgeladen. Een vorm van energie opslag en tegelijkertijd gratis en schoon vervoer. Afval wordt gescheiden en is gericht op hergebruik of recycling. Ook oude zonnepanelen komen voor recycling in aanmerking!
Een werkwijze waar we trots op zijn en waar we kritisch op blijven.