• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Nieuws

RIVM: zonnepanelen hebben geen negatief effect op gezondheid van de mens

‘Toepassing van zonne-energie heeft nagenoeg geen effecten op de gezondheid’, schrijven de onderzoekers in het hoofdstuk over zonne-energie. ‘Het veroorzaakt geen luchtverontreiniging of geluid. De omvormers die de door het zonnepaneel geleverde gelijkstroom omzetten in een wisselstroom genereren weliswaar elektromagnetische velden (EMV), maar de veldsterkte waaraan men kan worden blootgesteld ligt onder de door de overheid gehanteerde blootstellingslimiet. Omdat mensen gewoonlijk niet langdurig bij de omvormer verblijven, zal de feitelijke blootstelling zeer laag zijn.’

Nieuwe website

Voorjaar 2021 is onze nieuwe website gereed. Zo krijgt u via een goed beveiligde site, een 1e indruk van ons werk.
Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op, we denken graag met u mee.

Samenwerking Tiggelovend-Kok

We werken regelmatig samen met onze collega’s van Tiggelovend-Kok Installateurs te Dinxperlo.
Wij verzorgen voor hun klanten de zonnepanelen, en zij voor onze klanten een warmtepomp/airco, voor verwarmen of koelen.

SCIOS Scope 12 – Keuring

Scios certificaat Martijn volgt in 2021 de nieuwe opleiding ‘SCIOS Scope 12 ter inspectie en onderhoud van zonnestroominstallaties’.
Zo werken we continue volgens de hoogste normen van veiligheid.
Zowel voor ons team en u, als onze klant, als voor de werking van het systeem, nu en op langere termijn.  Het theorie diploma is reeds behaald!

Wist u dat: Auto laadpunt

In combinatie met de montage van zonnepanelen, verzorgt Zevenbergen ook de plaatsing van elektrische laadpunten voor auto’s. Handige compacte laadpunten die het mogelijk maken om de opgewekte zonnestroom op te slaan in de accu van een (deels) elektrische auto. Zo creëert u zonnestroomopslag, laadt u uw auto handig bij huis, rijdt u schoon op zonnestroom en bespaart u op fossiele brandstof bij het tankstation. Rijden op zonnestroom, het kan! We adviseren u graag.

Recycling van afgedankte panelen

Om zonnepanelen na afloop van hun levensduur te kunnen recyclen hebben we ons aangesloten bij het Nationale WEEE Register / Stichting OPEN. En we hebben een contract afgesloten met een afvalverwerker die een speciale methode heeft om zonnepanelen te verwerken. Zo wordt materiaal uit de panelen hergebruikt en maken we de cirkel rond.

Wist u dat: Infrarood verwarming

Met eigen opgewekte zonnestroom uw huis verwarmen? Infrarood verwarming verhoogt het comfort in huis én bespaart fors op gasverbruik. Zevenbergen levert infrarood panelen van ThermIQ. Dit Duits/Nederlandse product is van hoge kwaliteit en eenvoudig zelf te monteren.