• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Zonne-energie

Op uw verzoek stellen we een offerte op. Als deze aanspreekt, maken we een afspraak aan huis om de mogelijkheden en uw wensen verder te concretiseren.
Onze uitgangspunten daarbij zijn: een optimaal rendement, een passende opstelling voor het beschikbare dakvlak cq stroomverbruik en een optisch mooi geheel. Hierbij bieden we praktische oplossingen aan en werken we conform de richtlijnen van de NEN1010.

Elk systeem is maatwerk, afgestemd op uw situatie. Omdat we als specialist veel systemen installeren, kopen we bij de producenten zelf in met ‘groot afnemer kortingen’. Dit voordeel van collectieve inkoop rekenen we aan u door. Zo krijgt u hoogwaardig materiaal tegen een scherpe prijs.

De montage van de zonnepanelen is doorgaans in 1 dag gereed. De aansluiting is meestal op dezelfde dag. Daarbij verzorgen we een oplevergesprek, zodat u de werking van uw systeem, de garanties etc. helder toegelicht krijgt. Indien van toepassing verzorgen we de BTW terugvordering voor u.

Onze klanten vinden het heel prettig dat ze te maken hebben met vaste contactpersonen. Martijn is zowel de adviseur in het voortraject, als de installateur op de dag van plaatsing. Margreet is het vaste aanspreekpunt die alle zaken rond planning, inkoop, administratie, facturatie en BTW terugvordering verzorgt.
Dit werkt helder, transparant, prettig & persoonlijk.

Onze mannen van de montage’ werken alweer jaren met ons samen. Fijne mannen, met wie we een sterk team vormen. Ze werken veilig, zijn enthousiast, netjes en betrokken bij uw werk. Klanten geven vaak complimenten over hun werk.

We zijn er erg blij mee én trots op dat onze klanten doorgaans érg tevreden zijn met hun systeem en onze werkwijze.